Ιεραποστολικά

Πασχαλινές Ευχές Σεβ. Μητροπολίτου Κορέας Αμβροσίου

Σεούλ, Άγιον Πάσχα 2020

Αγαπητοί Αδελφοί μας,

Μέσα στην γενική αναστάστωση, την ανασφάλεια και τον πόνο που έφερε ο νέος κορωνοϊός Covid-19 παγκοσμίως, η επικοινωνία με τα λίαν προσφιλή πρόσωπά σας, με αφορμή την νίκη του Αναστάντος Κυρίου μας επί του θανάτου, είναι πηγή ενίσχυσης και δύναμης, αφού «ἀδελφὸς ὑπὸ ἀδελφοῦ βοηθούμενος ὡς πόλις ὀχυρὰ καὶ ὑψηλή» (Παρ.18:19).

Ας ενώσουμε δοξολογικά τις καρδιές και τις προσευχές μας προς τον Αναστάντα εκ τάφου με την βεβαιότητα ότι «ο Θεός, που κρατάει τις υποσχέσεις του, δεν θα επιτρέψει σε κανέναν πειρασμό να ξεπεράσει τις δυνάμεις μας αλλά, όταν έρθει ο πειρασμός, θα δώσει μαζί και την διέξοδο, ώστε να μπορέσουμε να τον αντέξουμε» (πρβλ. 1 Κορ. 10:12)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σωτήριος, οι κληρικοί και οι συνεργάτες της εν Κορέα Εκκλησίας μας σας στέλνουμε τις ολόθερμες πασχαλινές ευχές μας συνοδευόμενες από τις εκτενείς προς Κύριο δεήσεις μας για την προστασία της υγείας σας και το ξεπέρασμα της ποικιλόμορφης κρίσης, ώστε να ανατείλουν καλύτερες μέρες για τον καθένα σας χωριστά, αλλά και για την παγκόσμια κοινότητα.

Χριστός Ανέστη!

Μετά πολλής αγάπης και ιδιαζούσης τιμής εν Χριστώ Αναστάντι,

ο Κορέας Αμβρόσιος