Συλλόγου

Λήξη των μαθημάτων «Μελέτης Αγίας Γραφής»

Τα μέλη των κύκλων «Μελέτης Αγίας Γραφής» του Π.Χ.Ο.Ο.Ι. το απόγευμα της Δευτέρας, 16/5/2011 γιορτάσαμε την λήξη των μαθημάτων λόγω της θερινής περιόδου. Η γιορτή ήταν απλή γεμάτη με Αναστάσιμα, Εθνικά και κοινωνικά μηνύματα. Οι Ελληνίδες χριστιανές γυναίκες, σαν άλλες μυροφόρες, έδειξαν για άλλη μια φορά, πόσο ξέρουν τις δύσκολες ημέρες που περνάμε, να προσφέρουν χαρά, αγάπη, φιλία, ευχαρίστηση και γαλήνη στους γύρω τους.

Τα όμορφα τραγούδια που απέδωσαν πολύ ωραία οι κυρίες της χορωδίας μας – χάρις στις άοκνες προσπάθειες της χοράρχου μας δ. Μούση Γεωργίας – έδωσαν μελωδική νότα στην όλη χαρούμενη ατμόσφαιρα. Με λίγα μαγιάτικα λουλούδια τα μέλη των κύκλων έδειξαν την εκτίμηση, την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους, στις κυρίες και τους κυρίους, που εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους,  δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους στο συνάνθρωπο, σε διάφορους τομείς δραστηριοτήτων του Π.Χ.Ο.Ο.Ι.

Την γιορτή έκλεισε ο πνευματικός μας πατέρας Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.κ. Σεραφείμ που χάρηκε κι αυτός μαζί μας. Η λαμπρή παρουσία του, οι νουθεσίες του, οι ευχές του και η ευλογία του θα μας ακολουθούν όλο το καλοκαίρι.

Καλό Καλοκαίρι